Zimske Čarolije u Laponiji

5 dana/4 noći

Od 1.330€ po osobi

  • Od 1.330 € po osobi za 5 dana / 4 noći
  • Dete od 04-11 god. Od 760 €
  • sezona od 20. Dec - 31. Mart
Dan 1: Dolazak u finsku Laponiju i potraga za Aurorom Borealis
Vaš uzbudljiv odmor počinje u Rovaniemiju posle transfera i smeštaja u hotel. Preporučujemo ranu večeru pre izleta. Kad počne sumrak, vodič vas priprema za uzbudljivo vođeni snowmobile izlet u divljinu da istražite izvanrednu lepotu Lapland Northern Lights – Polarnu svetlost Laponije. Kasnije, nakon uživanja uz ukusni topli napitak i lagani snack oko logorske vatre i povratak u hotel.

Dan 2: Vožnja Haski sankama i tradicionalna finska sauna
Dan počinjete vožnjom do haski farme, gde ćete naučiti kako da upravljate sankama i dobiti sve potrebne instrukcije. Krećete u haski avanturu koja traje oko 1:15h, (10km, 2 osobe dele sanke). Povratak na farmu, gde ćete se ugrejati uz tople napitke. Povratak u hotel. Ostatak dana slobodno vreme, koje možete iskoristiti i za finsku saunu.

Dan 3: Veče u Arctic Snow Hotelu
Istražite Rovaniemi - ako ste zainteresovani da saznate više o lokalnoj istoriji, kulturi i prirodi, preporučujemo odlazak u Arktikum Museum. Za ovaj dan možete dodati neku aktivnost u svoj program – preporučujemo odlazak u Snow World i na ručak u Ice restoran *. Uveče odlazite u Artic Snow Hotel, magično mesto sa izuzetnim mogućnostima da se vidi polarna svetlost. Posle posete ovog fascinantnog hotela u pratnji vodiča, uživajte u tipičnoj laponskoj večeri u Lappish tapee, koji se nalazi u Arctic Snow Hotelu. Oko ponoći se vraćate u hotel.

Print   Email