Francuska Polinezija
Ostrva sa kojih nećete želeti da se vratite!

Smeštena u južnom Tihom okeanu, ostrva Francuske Polinezije su mitska destinacija koja podseća na viziju idiličnog raja. Kada ga jednom posetite, nećete želeti da se vratite.

Osamljena, tropska i bujna, ova ostrva su univerzum u kome se snovi susreću sa stvarnošću. Poseduju jedno od najspektakularnijih i najraznovrsnijih okruženja na zemlji. Imaju zajedničko divno mešanje polinežanske i francuske kulture i dosledno tropsku klimu. Ono što imaju samo ova ostrava, to je Mana –životna energija i duh koji ih okružuje.

Bora Bora - Najlepše ostrvo sveta!

Na sat vremena leta od Tahitija, nalazi se Bora Bora. Poznato je po plavoj laguni okruženoj koralnim grebenima i zaštićeno od otvorenog mora. Sa svoje tri lagune,  Bora Bora podseća na remek delo prirode, na paletu zelene i plave boje. Ljubav na prvi pogled!
Unutrašnjost ostrva je kao iz snova- tri vulkana prekrivena tropskom prašumom nude spektakularni pogled na pravi tropski raj. A prelepi podvodni svet laguna pruža mogućnost za vodene sportove i ribolov. Posebno je atraktivan peščani atol Motu u čijoj blizini se nalaze idealna mesta za ronjenje i gde se mogu videti kitovi i delfini.

Bora Bora - Tropska avantura i blaženo opuštanje!
Ovde ćete pronaći sve. Od paraglajdinga do prihvatanja opuštenog ostrvskog stila života. Da biste iskusili pravi život na ostrvu  upoznajte brojne mogućnosti: idite na ronjenje da biste se upoznali živopisan podvodni svet, pođite na krstarenje i posetite i druga zanimljiva ostrva, uživajte u Motu pikniku…izaberite neke od mogućnosti: Aquabike scooter, Aquasafari, Romantic Sunset cruise, Helicopter tour.

Uobičajeni smeštaj na Bora Bori su bungalovi iznad mora. Možete izabrati i one sa providnim dnom. Uživajte u doručku na terasi bungalova – biće vam serviran na tradicionalan način-dopremljen kanuom! 
Perfektno bele peščane plaže, raskošna cvetna vegetacija i kristalno bistro more - pravo su romantično okruženje za luksuzne hotele.

Provedite svoj odmor iz snova u odabranom hotelu na Bora Bori. Broj dana i period putovanja birate sami.

HOTELI

Four Seasons Resort Bora Bora
Cena od 613€/dan po osobi
Smešten između dubokog plаvog Pаcifikа i mirne lаgune, na Point Matira, na severoistočnoj strani ostrva Bora Bora, Four Seаsons Resort Bora Bora nudi južno more nа sopstvenom privаtnom mаlom ostrvu. Svojom jedinstvenom lokacijom na privatnoj plaži, s pogledom na tirkizne boje mora i na Mount Otemanu pruža pun komfor u vilama na plaži i bungalovima na vodi. Inspirisаn polinezijskom аrhitekturom, odmаrаlište se uklаpа u bujni svet neprevаziđene tropske lepote. Four Seаsons kombinuje vrhunsku uslugu i besprekorno moderne pogodnosti.
Prostrani bungalovi i vile su uređene u tradicionalnom stilu, sa zidovima od vulkanskog kamena i krovovima od lokalnog drveta - sve to u kombinaciji sa elementima moderne arhitekture.
Rizort pruža brojne mogućnosti za romantičan i nezaboravan boravak- sa infinity bazena možete uživatu u pogledu na lagunu i Otemanu planinu, iz Sunset Bar & Lounge možete posmatrati spektakularne zalaske sunca. U laguni, koja je stanište mnogih egzotičnih morskih životinja, možete uživati u besplatnim turama ronjenja sa vodičem, vožnji kajaka, krstariti katamaranom, jedriti na dasci…
Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa
Cena od 558€/dan po osobi
Smešten na ostrvcetu naspram Mount Otemanu, InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa je prava plutajuća oaza u Južnom Pacifiku. Izdvaja se po svom modernom dizajnu kao i po balneoterapiji i talasoterapiji jedinstvenog spa centra u Farncuskoj Polineziji. Spa centar je prvi Thalasso Spa u svetu koji koristi pogodnosti duboke morske vode i minerale iz mora u svim svojim potpisanim tretmanima.
Rizort poseduje ekološki klima uređaj koji koristi hladne duboko-morske vode Pacifika.
Prostrane i svelte Water vile su idealno mesto za parove koji žele da se opuste i uživaju u tretmanima podmlađivanja.
INTERCONTINENTAL BORA BORA LE MOANA RESORT
Cena od 350€/dan po osobi
Pored najbolje lokacije na čuvenoj Matira Point, na najlepšoj plaži od belog peska na Bora Bori InterContinental Bora Bora Le Moana Resort je takođe okružen kristalno bistro vodom lagune. Intimna atmosfera i prijatna udobnost polinezijske arhitekture bungalova na vodi pravo su rajsko okruženje za boravak na Bora Bori.
LE MERDIEN
Cena od 424€/dan po osobi
Savremeni i elegantni, Le Merdien Bora Bora je luksuzni rizort smešten na veličanstvenom ostrvu okruženom najlepšom lagunom na svetu, sa zapanjujućim pogledom na planinu Otemanu.
Od svog širokog spektra aktivnosti, odmaralište je Svetište Turtle, posvećeno očuvanju veličanstvenih zelenih kornjača. Ovaj centar za negu, smešten u srcu hotela, jedinstven je u svetu, sa posebnim programom koji se primenjuje kako bi se osigurala uspešna budućnost kornjača u okeanu. Odmaralište takođe ima Ekološki centar dizajniran sa obrazovnim ciljem.
ST REGIS RESORT
Cena od 477€/dan po osobi
Po dolasku na pontonsko pristanište, tim batlera vas pozdravlja i vodi do raskošnog lobija koji je kombinovao polinezijski topli ambijent s grandioznom arhitekturom i modernim sadržajima. Uz minimalnu veličinu vila od 144m² , St Regis nudi najprostranije vile na Bora Bori. Vile sa 1, 2 ili 3 spavaće sobe, bez obzira da li se nalaze na plaži, okrenute ka okeanu ili prema laguni, sve kategorije su elegantno uređene i ukrašene šarenim polinezijskim dodacima, sa veoma cenjenim velikim prozorima, odvojenim prostorom za život i spavaću sobu i raskošnim kupatilima sa italijanskim mermerom i egzotičnim drvetom.

Gosti imaju izbor više izolovanih područja, kao što su Miri Miri Spa od Clarinsa, St Regis lagoonarium ili bazeni Oasis.
SOFITEL BORA BORA PRIVATE ISLAND
Cena od 346€/dan po osobi
Boutique hotel Sofitel Bora Bora Private Island se nalazi na privatnom ostrvu smeštenom na jugoistočnom kraju lagune, u malom botaničkom vrtu okružen vodom. Pravo mesto za odmor od svega, u potpunom miru. Jedinstvena lokacija pruža veličanstven panoramski pogled od 360° na planinu Otemanu i na tirkiznu lagunu. Blizina najlepšeg koralnog grebena Bora Bore idealan je preduslov za relaksaciju i odmor u privatnosti, posebno za parove i mladence!
Obezbeđen je besplatan svakodnevni prevoz do Sofitel Bora Bora Marara Beach Resorti glavnog ostrva.
BORA BORA PEARL BEACH RESORT & SPA
Cena od 240€/dan po osobi
Po dolasku u ovaj rizort prva pomisao je: ovo je Polinezija!
Izgrađen na dugoj peščanoj plaži od belog peska, u tradicionalnom polinezijskom stilu sa puno prirodnih materijala, kao što su drvo, bambus, kamen- Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa ima sve osobine Boutique Hotela. Na vama je da odaberete smeštaj u bungalovima iznad kristalo plave vode ili intimne svitove sa privatnim vrtom, bazenom ili jacuzzijem.
I posebno čuvana tajna- Tavai Spa- 100% mira u polinezijskom raju, sa pogledom na jezero ispunjeno ružičastim vodenim ljiljanima. Njegova specijalnost, jedinstvena na Bora Bori: masaža tela stopalima! A za one koji žele neizbrisivu uspomenu boravka na Bora Bori, Tuhei, ekskluzivni tatoo umetnik je vama na usluzi.