Four Seasons Resort Bora Bora

Od 613€ po osobi/noćenje

Smešten između dubokog plаvog Pаcifikа i mirne lаgune, na Point Matira, na severoistočnoj strani ostrva Bora Bora, Four Seаsons Resort Bora Bora nudi južno more nа sopstvenom privаtnom mаlom ostrvu. Svojom jedinstvenom lokacijom na privatnoj plaži, s pogledom na tirkizne boje mora i na Mount Otemanu pruža pun komfor u vilama na plaži i bungalovima na vodi. Inspirisаn polinezijskom аrhitekturom, odmаrаlište se uklаpа u bujni svet neprevаziđene tropske lepote. Four Seаsons kombinuje vrhunsku uslugu i besprekorno moderne pogodnosti.
Prostrani bungalovi i vile su uređene u tradicionalnom stilu, sa zidovima od vulkanskog kamena i krovovima od lokalnog drveta - sve to u kombinaciji sa elementima moderne arhitekture.
Rizort pruža brojne mogućnosti za romantičan i nezaboravan boravak- sa infinity bazena možete uživatu u pogledu na lagunu i Otemanu planinu, iz Sunset Bar & Lounge možete posmatrati spektakularne zalaske sunca. U laguni, koja je stanište mnogih egzotičnih morskih životinja, možete uživati u besplatnim turama ronjenja sa vodičem, vožnji kajaka, krstariti katamaranom, jedriti na dasci…

Print   Email