Village Montana je jedinstveno mesto za Vašu zimsku bajku!

Često u senci Val d'Isera, Tignes (Tinj) i ski tereni u okolini su sastavni deo prostora na kome je skijao i koji je promovisao najveći skijaški as Francuske Žan Klod Kili. Tignes je jedan od najstarijih ski centara Francuske i sastoji se od 5 naselja, od kojih  su 3  oko velikog ledničkog jezera na 2100 m/nv. Ovde je sve podređeno skijanju. Većina smeštajnih kapaciteta se nalazi na samim stazama, a za zabavu i večernje izlaske takođe ima puno interesantnih mesta. Preporučuje se svima kojima je vrhunsko skijanje u prvom, a komfor u drugom planu.

Ski pass za 6 dana -  oko 180 evra po osobi

Ovaj bajkovit skup hotela i rezidencija se nalaze u ski centru Tignes (Tinj), u centru regije  l’ESPACE KILLY, i imaju  direktan pristup ski stazama.  Izgrađene u lepom i mirnom zaseoku Les Almes, blizu su  centra animacije, usluga i prodavnica.

***Obezbeđujemo autobuski prevoz, garantovani polasci dan ranije u 22h, povratak subotom između 18h i 19h. U odlasku poseta šoping centru (snabdevanje namirnicama) kao pogodnost za sve one koji su smešteni u apartmanima. Cena povratne karte 115 evra po osobi.