Najviši ski centar u Evropi

Najviši ski centar u Evropi, nalazi se ispod lednika na vrhu doline Belleville. Velika nadmorska visina i niske temperature garantuju veoma visok kvalitet snega. Čitavo naselje je pešačka zona. Za automobiliste su posebno uređeni parkinzi i garaže (rezervacija i parking mesta moguća u agenciji). Posle skijanja ima dosta zabave, kao i mesta za večernje izlaske. Posebno je privlačan sportsko-rekreativni centar, koji pored bazena i sportskih terena ima i diskoteke, restorane, prodavnice. Dovoljno snega za skijanje ima od novembra do maja!

Nadmorska visina: 2300 m / Ski staze: cca 140 km (1900 – 3200 m/nv)

Ski pass 3 doline -  oko 289 evra po osobi za 6 dana      

Family ski pass 3 doline (2 odrasle +2 dece - od 5 do 18 godina) - oko 234 evra po osobi za 6 dana

VAL THORENS Village Montana

Village Montana rezidencije se nalaze na prestižnomj lokaciji VAL THORENS, sa privilegovanim direktnim pristupom ski stazama.  Sagrađene u samom centru ove ski regije, na mirnoj  i sunčanoj lokaciji, rezidencije su blizu trgovinskog centra Caron, sportskog centra, prodavnica…

***Obezbeđujemo autobuski prevoz, garantovani polasci dan ranije u 22h, povratak subotom između 18h i 19h. U odlasku poseta šoping centru (snabdevanje namirnicama) kao pogodnost za sve one koji su smešteni u apartmanima. Cena povratne karte 99 evra po osobi.