AMMOUDA VILLAS

 

AMMOUDA VILLAS, Ormos Panagias, Sitonija                                             
     

Na lokaciji izuzetne prirodne lepote, u uvali Trani Amudja (Livrohjo) na Sitoniji Halkidikija, kompleks Ammouda Villas je luksuzna opcija smeštaja za porodice istančanog ukusa. U bliskom kontaktu sa dugačkom peščanom plažom – koja je udaljena svega par metara od vrta kompleksa – i sa otvorenim pogledom na tirkizno plavo more, luku Ormos Panagia i poluostrvo Svetu Goru, Ammouda Villas u potpunosti koristi privilegije jedinstvene pozicije na kojoj se nalazi. Zimzeleno uređenje spoljašnjeg prostora, prostrane verande i široki balkonski otvori su tek početak sjajne impresije, na koji se nadovezuje unutrašnjost vila koja odiše komforom, luksuzom i otmenom elegancijom. Sa mogućnošću smeštaja do 8 osoba (6 u jednospratnoj vili), prostranim i svetlim spavaćim sobama, tri kupatila, dnevnim boravkom i kompletno opremljenom kuhinjom, vile Ammoudačine porodičan odmor atraktivnijim i privlačnijim nego ikad pre!

Prizemna vila

 

Jednospratnu vilu, kao i druge vile iz kompleksa, oplemenjuju sofisticirani dizajn i luksuzni elementi, uz jedinu razliku što njena struktura nije u formi mezonete. Sve prostorije (ukupno 60 m2) nalaze se na istom nivou: glavna spavaća soba, druga spavaća soba sa dva singl kreveta, kupatilo sa tuš-kabinom i prostrani otvoreni dnevni boravak u kojem je kompletno opremljena kuhinja spojena sa salonom za sedenje u kojem se trosed otvara u bračni krevet. Jednospratna vila može da ugosti 4 - 6 osoba.  Pogodnosti ove vile su flat screen TV, klima-uređaj, plafonski ventilator i frižider. 


Mezonet

 

 

U prizemlju se nalazi otvoren prostor u koji je smešten prostran dnevni boravak, trpezarija i sasvim opremljena moderna kuhinja u kojoj se, između ostalog, nalazi i mašina za pranje sudova. Na ovom nivou takođe postoji i kupatilo. Na 1. spratu smeštene su spavaće sobe i drugo, veće kupatilo koje je opremljeno mašinom za pranje veša. Glavna spavaća soba, sa king size bračnim krevetom, i druge dve spavaće sobe (sa po 2 singl kreveta u svakoj od njih) uživaju jedinstven pogled na uvalu Trani Amudja i zimzeleni vrt kompleksa. Sve vile imaju klima-uređaje, plafonske ventilatore u svim sobama, ali i na verandi u prizemlju, flat screen TV, DVD plejer, Hi-Fi zvučni sistem, fen za kosu, a gostima je omogućen besplatan wi-fi kao i besplatan parking prostor za 2 automobila za svaku vilu.

Svaka vila ima mogućnost da primi dodatne 2 osobe (6+2) u odvojenu gostinjsku sobu koja ima zaseban ulaz i sve druge pogodnosti, odnosno flat screen TV, klima-uređaj, plafonski ventilator i frižider. Gostinjska soba se iznajmljuje uz dodatnu naknadu.

 

 

Popust za decu:

 • Deca od 0-1,99 god borave besplatno
 • Deca od 2-5,99 god plaćaju 50% od cene za odraslu osobu. 
 • Deca od 6 god i starija plaćaju cenu kao i odrasli  

Popusti  za duži boravak:

 • 3% popusta za boravak od 11-20 noći
 • 5% popusta za boravak od 21-30 noći
 • 7% popusta za boravak duži od 31 noći

RANI BOOKING

 • Za rezervacije napravljene    do 31/12/2015 odobrava se popust  15% 
 • Za rezervacije napravljene    do 01/01/2016 do 31/03/2016 odobrava se popust  10% 
 • Za rezervacije napravljene    do 01/04/2016 do 30/04/2016 odobrava se popust  5% 

Uslovi plaćanja

 • 30% depozita se plaća prilikom rezervacije
 • 70 % do 15 dana pre početka putovanja 

Informacije

Altano Travel doo Beograd
Ruzveltova 23/44, 11000 Beograd
Licenca OTP 73/2016
Tel: (+381 11) 297 01 20
Tel: (+381 11) 407 22 44
Tel/fax: (+381 11) 407 22 45
Mob: 065/22-00-887
E-mail: info@altanotravel.com

Cene

Cene iskazane na sajtu su informativnog karaktera. 
Za više detalja o ponudi kontaktirajte poslovnicu agencije Altano Travel.

Gde se nalazimo