U ponudi imamo prelepe vile i apartmane na Kasandi, Sitoniji i Atosu.

W-Villas Pefkohori Kassandra

Cena najma: od 290 - 895 eur, po dan

W Villas su luksuzne i moderne vile na plaži, odmah iza prometnog centra Pefkohorija. U ponudi je 10 ekskluzivnih vila koje odlikuje superioran smeštaj u idealnom ambijentu za istinski odmor i rekreaciju: bujni vrtovi i kristalno čista morska voda.

Possidi Villas Kassandra

Cena najma: od 156 - 405 eur, po danu

Na jednoj od najlepših plaža na Halkidikiju, u mestu Possidi,  nalaze se dve 4-sobne ville.
Vile imaju  pogled na more I planinu Olimp s druge strane zaliva, kao i najlepše zalaske sunca. Na blagoj padini  iza villa je borova šuma.

Hestia Beachfront Villa Kassandra

Ova luksuzna pruža pun komfor i uslugu. Prostire se čak na 220 kvadratnih metara sa prostranim vrtom od 1.100m2.  Ispred same kuće se prostire duž obale plaža sa sitnim peskom u kojoj možete uživati tokom svog odmora.

Siviri Maisonettes Kassandra

Kompleks Siviri Rental Houses udaljen je samo 400 metara od prekrasne plaže. Sastoji se od 7 odvojenih mezoneta za iznajmljivanje, svaka je potpuno opremljena na dva nivoa  kako bi se što bolje osećali i uživali u svom odmoru.

Sunny Sani Luxury Villas Kassandra

Dinamične i ekskluzivne vile koje se nalaze u prostranom kompleksu cveća i zelenila, svaka sa svojom privatnom baštom i bazenom na 1,8 km od plaže. Idealne su  za opuštanje i uživanje u  potpunoj privatnosti. 

Kappa Resort-Paliouri Kassandra

Dizajniran da ponudi privatnost i potpunu relaksaciju gostima koji traže beg sa ekskluzivnim uslugama. Smešten odmah iznad Toroneos zaliva, ove luksuzne vile i apartmani na Halkidikuju kombinuju eleganciju i minimalistički dizajn sa panoramskim pogledom na more.

Sani Woods Apartments Kassandra

Cena najma: od 80 – 290 eur, po danu

Čista priroda i mirno okruženje gde se prostire  beskrajno zelenilo! Nedaleko se nalazi  Sani Wetland, dom za više od 200 vrsta ptica, gde se možete prepustiti jedinstvenom iskustvu u posmatranja jedinstvenih ptica. Plaža je na samo nekoliko metara od apartmana. 

Nefeli Luxury Villas Kassandra

Cena najma: od 80 – 290 eur, po danu

Svaka vila izlazi na popločano dvorište sa veličanstvenim pogledom na more i ima direktan pristup privatnoj, peščanoj plaži sa ležaljkama i suncobranima, koje su besplatno dostupne gostima. Svake nedelje organizuju se degustacije vina vrsnih grčkih proizvođačima.

Trikorfo Beach Sithonia

Kompleks se nalazi 17 km do Nea Mudanije u blizini mesta Psakudia, na plaži, 80 km od Soluna. Naselje ima 30 komfornih mezoneta na 2 sprata, sa privatnim terasama i vrtom. U okviru kompleksa se nalazi  restoran sa pogledom na more, koji nudi odličnu grčku kuhinju.

Ammouda Villas Sithonia

Cena najma: od 170 – 640 eur, po danu

U bliskom kontaktu sa dugom peščanom plažom i sa otvorenim pogledom na tirkizno plavo more, luku Ormos Panagia i poluostrvo Svetu Goru, Ammouda Villas u potpunosti koristi privilegije jedinstvene pozicije na kojoj se nalazi.

Gerakina Skala Sithonia

Cena od: 800 - 2.900 EUR - najam za 7 noći

Smeštajni kompleks Gerakina Skala se sastoji od 4 nezavisne vile koje mogu da ugoste od 4 do 16 osoba. Nalaze se u blizini prelepe peščane plaže primorskog gradića Gerakini na samom početku drugog poluostrva Sitonije, čuvene regije Halkidiki. Na raspolaganju su vile: Beach house 1,Beach House 2, Green House, Blue House i Green Apartments.

Athos Villas Athos

Kompleks Athos Villas čini 11 super luksuznih modernih apartmana za odmor za celu porodicu opremljenih za boravak u toku svih godišnjih doba. Pored toga, Athos Villas su pozicionirane na obali Komitsa, jednoj od najlepših plaža poluostrva Atos u jednoj od najlepših oblasti Grčke.

Avaton Luxury Villas Athos

Cena najma: od 320 – 1.990 eur, po danu

Moderan kompleks udaljen samo nekoliko metara od kristalno čistog mora i plaže Komitsa. Možete uživati u komforu, prirodnom ambijentu i mirnoj atmosferi. Kompleks se sastoji od 16 luksuznih i modernih apartmana, smeštenih na velikoj teritoriji (80.000 m2).