Venčanje na Sejšelima!

Sejšeli su jednostavno san – to nije samo predivan krajolik, već i kultura i ljudi. Ne čudi ako želite da provedete najvažniji dan svog života na ovim egzotičnim ostrvima u Indijskom okeanu. Zbog svoje odlične lokacije od samo par stepeni ispod ekvatora, Sejšeli su idealna destinacija za bilo koju vrstu odmora u toku cele godine. To je predeo večnog leta i lepote. Sa svojom netaknutom, zapanjujućom prirodom i lepotom koja oduzima dah, kristalno čistim okeanom, belim peščanim plažama i uspavanim lagunama....To je očaravajuća romantična destinacija za vaše venčanje iz snova!

Nudimo vam kompletnu uslugu i zajedno s vama planiramo vaše savršeno venčanje, uključujući i odabir hotelske sobe, odlučivanja o detaljima ceremonije i vašeg medenog meseca. Deo našeg servisa je i profesionalni svadbeni fotograf, koji će snimiti najupečatljivije trenutke vašeg najlepšeg dana.
Možete imati ceremoniju venčanja na plaži hotela u kome boravite ili pak na odabranim plažama iz mašte- na osrvu Mahe, La Digue ili Praslin.